26.4.2016

Elina Mustosen sooloteos "Her Infinite Variety" Korundissa 18.5.16

Her Infinite Variety – Shakespearen naiset sanoin ja sävelin on näyttämöllinen sooloteos, joka herättää eloon Shakespearen tekstit ja aikakauden musiikin kirjailijan juhlavuoden kunniaksi. Värikkäiden ja vaihteleviin naiskohtaloiden kudelma sopii niin nuorelle kuin vanhemmalle yleisölle.
Elina Mustonen esiintyy lavalla sekä näyttelijänä että muusikkona. Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaavat Johanna Freundlich, Nely Keinänen ja Elina Mustonen. Musiikki esitetään Shakespearen ajan suosituimmalla kotisoittimella virginaalilla.

Tekstit on valittu näytelmistä Loppiaisaatto, Henrik V, Romeo ja Julia, Talvinen tarina, Julius Caesar, Kesäyön uni, Macbeth, Kuningas Juhana, Hamlet, Othello ja Kuten haluatte. Suomennokset ovat WSOY:n tuoreesta käännössarjasta. Musiikkia kuullaan mm. seuraavilta 1600-luvun säveltäjiltä: William Byrd, John Dowland, Orlando Gibbons, Thomas Morley ja Giovanni Picchi.

Her Infinite Variety vieraili lokakuussa Lontoossa. Esityspaikkoina olivat maineikkaat Rose Theatre ja Garrick’s Temple to Shakespeare.

Konsertti on Korundin ravintolassa.
Liput:
15 € peruslippu
20 € peruslippu + lasi talon viiniä

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti